Menu Sluit menu
WASBAR start samenwerking met Seepje
07.05.2024

WASBAR wast met Seepje!

Een shiny, propere en frisse was en dan ook liefst ecologisch? WASBAR en Seepje, pioniers in ecologische wasproducten, slaan de handen in mekaar! De samenwerking met het  van oorsprong Nederlandse merk kadert ook in de plannen voor een franchise expansie van het merk WASBAR naar Nederland.

De nieuwe samenwerking tussen WASBAR en Seepje is meteen zeer concreet. Alle WASBAR-vestigingen in BelgiĆ« zullen enkel nog wassen met de producten uit het gamma van Seepje. De producten zullen bovendien gratis ter beschikking gesteld worden aan alle wasklanten. Seepje is een pionier met zijn gamma van ecologische wasproducten en verovert ook stilaan de Belgiche markt. Als merk draagt WASBAR de ecologische waarden zeer hoog in het vaandel. De keuze voor een ecologisch verantwoord wasproduct als Seepje lag dan ook voor de hand. Het nieuwe partnership past ook in de uitbreidingsplannen van WASBAR naar Nederland. Het plan is er om op korte termijn meerdere vestigingen te openen in de Nederlandse grootsteden. 

WASBAR zoekt momenteel franchisepartners om haar uitbreidingsplannen waar te maken. Wil je meer weten? https://www.wasbar.be/franchise

WASBAR start samenwerking met Seepje
WASBAR start samenwerking met Seepje